i
 • Monday

  8 - 17

 • Tuesday

  8 - 17

 • Thursday

  9 - 17

 • Friday

  8 - 15

Blondie

Velikokrat se dekleta vprašajo ali si bodo z barvanjem las v svetle odtenke lase uničile. V našem frizerskem salonu z odličnimi barvami in veliko znanja poskrbimo, da bodo vaši lasje, kljub prehajanju na svetlejše odtenke ostali zdravi, sijoči in polni življenja. Svetujemo vam lahko tudi o tem, kako za lase skrbeti, saj barvani lasje zaradi barv potrebujejo nekoliko več nege.

Zakaj je lase bolje barvati v salonu kot doma?

Preden se bomo lotili barvanja vaših las, se bomo prepričali o strukturi las. Glede na debelino vašega lasu je namreč potrebno izbrati % hidrogena, ki ga je potrebno pri barvanju uporabiti. Tukaj lahko naletimo na največjo razliko med barvanjem las doma in barvanjem las v salonu. Trgovinske barve vsebujejo enak % hidrogena, ki ga nanje nanesemo ne glede na to ali so lasje tanki, debeli, že beljeni, krhki, močni, ravni ali skodrani,… nekateri tipi las pa se posledično uničijo veliko hitreje.

kako poskrbeti za nego las po barvanju?

Po barvanju je zelo pomembna tudi nadaljna nega las. Zelo pozorni moramo biti pri izbiri šampona, ki ga izberemo glede na tip las. V salonu ne uporabljamo balzamov in mask za lase, saj le-te lase samo zmehčajo. Namesto tega se poslužujemo izdelkov LITE KERACARE, ki vsebujejo hidroliziran keratin. Večrat naredimo tudi LITERAM Wellness nego, ki lase pe dodatno ojača.

Category

Date